Ansvarsforsikring

Har du styr på din ansvarsforsikring?

Professionel erhvervs og produktansvarsforsikring gennem Dansk Behandlerforbund - det betaler sig!

Klinikker indenfor brancherne fodpleje, massage, kosmetologi og alternative behandlingsformer findes i alle størrelser. Fra den personlig drevne klinik til anpartsselskaber med mange ansatte. Fælles for dem alle er, at det er vigtigt, at have en professionel erhvervs og produktansvarsforsikring på sit erhverv for at sikre både virksomheden og kunden hvis uheldet er ude. Det kan få katastrofale følger for en klinikindehaver hvis der pludseligt sker et uheld og indehaveren ikke er forsikret, men dette behøver du ikke at tænke på hvis du er medlem af dansk behandlerforbund, for her har alle råd til en professionel erhvervs og produktansvarsforsikring! 

Gennem medlemskab af Dansk Behandlerforbund er det nemlig muligt, at købe en professionel erhvervs og produktansvarsforsikring via Top Danmark for kun 399,- om året! Markedsprisen for en ansvarsforsikring er mellem 2-4.000,- årligt, så der er rigtig mange penge at spare ved at være medlem af Dansk Behandlerforbund. bemærk, at du med kun ét medlemskab med forsikring hos os er forsikret på alle de brancheområder som hører under Dansk Behandlerforbund. Dette vil sige, at hvis du fx er uddannet både massør og akupunktør, så er du forsikret på dem begge! 

Afgørende for at være dækket af en erhvervs og produktansvarsforsikring er at køberens virksomhed er registreret hos selskabsstyrelsen, og at der oppebæres honorar for sin professionelle ydelse. Med udtrykket “professionel ydelse” menes, at det er en forudsætning, at den forsikrede er uddannet i de behandlinger som udføres.

Når du har købt medlemskab + forsikring, får du straks adgang til vores downloads i menuen i øverste højre hjørne, her kan du hente og udprinte din forsikringscertifikat. Husk altid at tjekke din kvittering for køb af medlemskab før du printer dit forsikringscertifikat, så du er helt sikker på, at du har købt forsikring.

Dansk Behandlerforbund har tilknyttet en forsikringsrådgiver, der kan rådgive vores medlemmer om eventuelle tillægsforsikringer, forsikringsforhold, forsikringsjura med mere. du kan kontakte vores forsikringsrådgiver:

Anette Johansen – mobilnummer: 30439091 eller på mail: anj@topdanmark.dk

Se vores forsikringsbevis her: Forsikringsbevis Dansk Behandlerforbund Ansvar retshjælp og Netbank