FAQ

Hvis du har spørgsmål, kan du finde svar her.
  1. Start med at registrere dig
  2. Vælg her efter dit medlemskab 
  3. Følg vejledning til at betale.

 

Hvis du har brug for at blive guidet over telefon, er du velkommen til at ringe til os mandag-torsdag 10-16.

Det gør du ved at købe et medlemskab for hver faggruppe du ønsker at fremgå under. Dansk Behandlerforbunds medlemspris ligger langt under markedsprisen og gør det netop muligt at tilkøbe flere medlemsskaber. Vores hjemmeside ligger højt på søgemaskiner med de mest kendte søgeord, og det gør din markedsføring værdifuld for dig og din virksomhed. 975,- for et års markedsføring er en god og billig investering for at blive set af mange nye kunder, samarbejdspartnere, arbejdsgivere, leverandører m.m.

Dit medlemsskab  fornyes helt automatisk d. 1/1 (eller første bankdag herefter) hvert år indtil det opsiges.

Du opsiger et medlemsskab ved at maile til info@danskbehandlerforbund.dk senest 14 dage inden udløb af dit kontingent. Herefter modtager du en mail med bekræftelse på din opsigelse, og du vil ikke længere fremgå eller være registreret som medlem. jf. købsbetingelser. 

Ved opsigelse af medlemskab slettes medlemskabet inden for 14 dage fra henvendelsen. Det er således ikke muligt at ønske sletning af et medlemskab på en bestemt dato, alle ophør af medlemskab vil blive slettet indenfor 14 dage fra vi modtager din opsigelse.

Det er ikke muligt, at få penge retur ved opsigelse af kontingent.

Hvis du ønsker at ændre dit nuværende medlemsskab fra fx et elevmedlemskab til et M-medlemsskab, eller et medlemsskab uden forsikring til et medlemsskab med forsikring, skal du opsige dit nuværende medlemsskab og købe et nyt. Læs evt. punkt 4 om hvordan du opsiger dit medlemsskab.