Vidensdeling

Vidensdeling

Du får adgang til Dansk Behandlerforbunds medlemsnetværk på Facebook, som er en stor vidensbank af brancherelaterede og informative indlæg. I medlemsnetværket findes et landsdækkende tværfagligt netværk af professionelle behandlere, selvstændige, studerende, interessenter m.m. I vidensbanken findes flere forskellige vidensfora sorteret under brancher, så du let og enkelt kan finde adgang til netop den information, som du søger og finder interessant.

Dansk Behandlerforbund består blandt andet af professionelle gruppeledere, hvis arbejdsopgave er at spejde efter værdifuld viden for sin gruppe og henvise til dette gennem vores vidensforum. Således sikres det, at du bliver opdateret med den nyeste viden. Ligeledes bidrager alle medlemmer til vores vidensforum, så vores vidensplatform sikres et summende og positivt kommunikationsflow af uvurderlig viden.

I Dansk Behandlerforbunds vidensforum kan du få sparring med dine kollegaer, hver dag 24 timer i døgnet. Når du logger dig ind på vores hjemmeside, kan du straks se, hvem der er online, og har du lyst til at ”tale” med medlemmet, kan du rette direkte henvendelse til din kollega ved kun ét klik med en mus, og så er i begge i gang med kollegial kommunikation og vidensdeling.

Du har også mulighed for fortrolig og privat kontakt direkte til formanden, næstformanden, gruppelederne eller et bestemt medlem gennem vores mailsystem i vidensforum. Når din kontakt logger sig ind på Dansk Behandlerforbund, får medlemmet besked om, at der ligger en direkte henvendelse fra dig i sin private postkasse.

I vores vidensforum findes et motiverende og brugervenligt sæt af ikoner/illustrationer, som gør vores vidensforum legende let at kommunikere gennem uanset forudgående kendskab til IT.

Bliv medlem, og kom straks med i vores summende vidensforum.