Pr

Pr

Med dansk behandlerforbunds pr-materiale sender du et stærkt signal om, at du er en kvalitetsorienteret professionel behandler, uddannelsesinstitution, interessent, studerende m.m., som holder sig opdateret med den nyeste viden, til gavn for dig selv, dine klienter, dine kunder og samarbejdspartnere.

vores pr-materiale er professionelt og kompromisløst, og har et stærkt budskab. kombinationen af de fire illustrative menneskeskikkelser med de store og brede arme der favner og forbinder hinanden, skaber et stærkt og imødekommende logo med en høj grad af genkendelighed og professionalisme. logoets fire farver illustrerer vores forskellige brancher, og har et stærkt signal af ligeværd og et energisk tværfagligt samarbejde.

i dansk behandlerforbund får du pr og marketing i form af reklame på forbundets hjemmeside, adgang til brug af logo og flot personligt medlemsdiplom, som skaber tryghed hos dine klienter. ligeledes får du annonce- og brochuremateriale som miljøvenligt e-materiale, hvilket gør, at du f.eks. kan maile det til dine kunder eller kollegaer, oploade det til din hjemmeside m.m.

dansk behandlerforbunds innovative teknologi gør medlemmerne markant synlige på google, så kunder, klienter, interessenter eller arbejdsgivere, straks får adgang til din virksomhed eller profil. som medlem af dansk behandlerforbund sender du et klart og stærkt budskab om, at du er professionel, intellektuel og imødekommende, og du er stolt af at være medlem af os.

bliv medlem, og få straks adgang til en stærk signalværdi og et budskab, der ikke er til at tage fejl af.