Søg behandler

Minna Ernebjerg Ravn

Ganesh by Ravn

Minna Ernebjerg Ravn

 

Coaching, fjernhealing, healing, human_design, infrarød_sauna, reiki_healing, yoga

Ganesh by Ravn er en lille hyggelig klinik og butik med afsæt i det holistiske univers. Jeg tror på det hele menneske og at krop, sind og ånd hører sammen. Hos mig får jeg dig til at føle dig velkommen og hjemme. Hos mig er du i fokus.

I min klinik tilbyder jeg yoga, healing, fedtfrysning, infrarød sauna og CRYO behandlinger til at hjælpe netop dig som har prøvet alle de grænse metoder uden resultat.

Yoga og healing skaber ro i krop, sind og ånd.

Infrarød sauna og CRYO sætter gang i kroppens egen selv helbredelses mekanismer og kan afhjælpe dig med dine smerte, om de er kroniske eller ej, så hjælper CRYO dig.

Fedtfrysning hjælper dig af med fedtet de genstridige steder.

Læs meget mere om alle mine behandlinger på min hjemmeside.

Ganesh by Ravn er en lille hyggelig klinik og butik med afsæt i det holistiske univers. Jeg tror på det hele menneske og at krop, sind og ånd hører sammen. Hos mig får jeg dig til at føle dig velkommen og hjemme. Hos mig er du i fokus. I min klinik tilbyder jeg yoga, healing, fedtfrysning, infrarød sauna og CRYO behandlinger til at hjælpe netop dig som har prøvet alle de grænse metoder uden resultat. Yoga og healing skaber ro i krop, sind og ånd. Infrarød sauna og CRYO sætter gang i kroppens egen selv helbredelses mekanismer og kan afhjælpe dig med dine smerte, om de er kroniske eller ej, så hjælper CRYO dig. Fedtfrysning hjælper dig af med fedtet de genstridige steder. Læs meget mere om alle mine behandlinger på min hjemmeside.
Jyllingecentret  
12D, 
4040  
Jyllinge  
Tlf.: