Manipulationsforsikring

Manipulationsforsikring

1,999.00 kr. / År

Professionel ansvarsforsikring til manipulationsbehandling 

Gennem et RAB-medlemskab af Dansk Behandlerforbund er det muligt, at tilkøbe en professionel ansvarsforsikring til manipulation/ledfrigørelse af specielt rygsøjlen for kun 1.999,- om året.

Med denne forsikring og et RAB-medlemskab er det muligt at være ansvarsforsikret via Top Danmark ved manipulationsbehandling af rygsøjlen. Bemærk at dette er en specialforsikring som udelukkende henvender sig til manipulationsbehandling/ledfrigørelse af og omkring rygsøjlen. Ønsker du en alm. erhvervs-ansvarsforsikring tilbyder vi også dette til kun 399,- om året.

OBS! For manipulationsbehandling/ledfrigørelse af rygsøjlen stilles der ifølge RAB-bekendtgørelsen yderligere krav til dette. Se nedenfor:

Uddrag af RAB bekendtgørelsen:

§ 10 a. For registrerede alternative behandlere, der udfører manipulationsbehandling af rygsøjlen, skal uddannelse til at udføre manuel behandling udgøre 250 timer.

Stk. 2. De 250 timers uddannelse jfr. stk. 1, kan indgå i de 660 timer som omtalt i § 10.

Stk. 3. Uddannelsen skal bestå af en teoretisk del, der skal sikre basisviden om indikation og kontraindikation for mobilisering og manipulation af ryg og ekstremiteternes led. Den praktiske del skal udgøre minimum 125 timer. Læs mere her!

Bemærk, at du skal have et RAB-medlemskab hos os og samtidig opfylde alle bekendtgørelsens krav før du kan købe denne forsikring.
Beløbet refunderes ikke hvis du foretager køb uden at opfylde alle overstående krav.
Ved tilmelding til dette forsikringsmedlemskab accepterer du samtidig, at vi må sende dit navn og fødselsdato til forsikringsselskabet. Det er vi forpligtiget til da det en lovpligtig forsikring såfremt man udøver manipulation af ryggen.
OBS! Det er dit ansvar, at læse forsikringsbetingelserne så du ved hvad forsikringen dækker. Du kan finde betingelserne under downloads når du er logget ind.